Bilgisayar Flash Belleği Görmüyor

Bilgisayar flash belleği görmüyor probleminin altında yatan pek çok neden olabilmektedir. Flash bellekler, yüksek dosya boyutuna sahip uygulama ya da dosyaları saklamak için kullanıma uygun hafıza kartı benzeri ürünlerdir. Yine aynı şekilde flash bellekler sayesinde, belleğe kayıtlı olan dosyaları bu flash belleğin takılmasının uygun olduğu cihazlara takarak görüntüleme fırsatına sahip olursunuz. Peki bilgisayar flash belleği görmüyor ise neler yapabilirsiniz?

Bilgisayarım Flash Belleği Neden Görmüyor?

Bu sorunun farklı pek çok cevabı olabilir. Bunları kısa bir şekilde aşağıda maddelemeye çalıştık.

  • Flash belleğinizde virüs var ise bilgisayarınız bu flashı okuyamıyor olabilir. Bu nedenle böyle bir durum saptadığınız takdirde flash bellekte yer alan virüsü tamamen temizledikten sonra bilgisayarınıza tekrar takmayı deneyin.
  • Usb bellek düzgün biçimlendirilmemiş ise bu sorun ile karşılaşmanız çok muhtemeldir.
  • Usb port bozulmuş ise bilgisayarınız flash belleği göremeyebilir.
  • Hatalı yanlış dosya sistemine sahip flash bellek de bilgisayar tarafından görülmemenin en sık karşılaşılan nedenlerinden biridir.
  • Sorun flash bellekle değil de bilgisayarla da alakalı olabilir. Bilgisayar donanımından mı kaynaklanıyor diye kontrol etmek için disk yönetimine girerek buradan gerekli kontrolleri yapabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Tiktok videonuz işleniyor ne demekiPhone 11 saklama alanı açılmıyorAylık plan değerlendirmesi nasıl yazılırLCW çark hilesiSunny tv sinyal yok diyor ne yapmalıyımHz İbrahim KıssasıAndroid flash bellek okuma programıSoba borusundan akan zift nasıl önlenirProvizyon alınamadı troy 109Dizipal neden donuyor