Whatsapp Herkesten Sil Olmuyor ✔️ (ÇÖZÜM)

Whatsapp herkesten sil olmuyor şeklindeki kullanıcı ifadeleri; pek çok Whatsapp kullanıcısı için, gönderdikten sonra silmek istedikleri mesajların silinememesi nedeniyle sıkıntılara neden olmuştur.

Whatsapp Herkesten Sil Olmuyor

Herkesten sil özelliği, pek çok Whatsapp kullanıcısının yaptıkları mesaj gönderme hatalarını silmek konusunda oldukça gerekli ve kullanışlıdır. Bu özellik, yalnızca mesajı gönderdikten birkaç saat içinde kullanılabilmektedir. Daha fazla süre geçmesi durumunda, mesajın karşı taraftan silinmesine izin verilmemektedir. Bu seçeneğin hiç görünmemesi durumuyla karşı karşıya kalınabilir.

Whatsapp Herkesten Sil Olmuyor
Whatsapp Herkesten Sil Olmuyor

Gönderilen mesajın üzerinden belli bir süre geçmesi sonunda; herkesten sil özelliği, benden sil olarak görülecektir. Bu nedenle herkesten sil özelliğinin devrede olabilmesi için, sürenin geçmemiş olması gerekir. Bu süre 68 dakika olarak belirlenmiş olup, sonrasında geri alma olasılığı bulunmamaktadır. Bazen bir mesajı herkesten silmek işe yaramayabilir.

  1. Mesajı gönderen herkesten silse bile, işlem başarıyla gerçekleşmeyebilir. Bu durum mesajı gönderene bildirilmez.
  2. Whatsapp herkesten sil olmuyor şeklinde sorun yaşayanlar için, öncelikle uygulamayı her iki tarafın son sürüm olarak kullanması gerekir.
  3. Güncel olmayan Whatsapp uygulamalarında bu seçeneğin görülmemesi de, söz konusu olabilmektedir.

İlgili Yazılar

Canon yazıcı üçgen yanıp sönüyor6 aylık tazminat HESAPLAMADefter-Beyan hata kodlarıHelix piercing bakımıXiaomi Airdots kırmızı ışık yanıyorHepa filtreli süpürge ne demekNike ayakkabının arkası vuruyorLedün ilmi zikirAkbank chip-para nereden bakılırCS GO ağa bağlanılıyor Hatası 2022