Bilgisayar Flash Belleği Görüyor Ama Açmıyor

Bilgisayar flash belleği görüyor ama açmıyor sorunu, oldukça yaygın görülen bir problemdir. Genelde böyle bir problemde ilk kontrol edilmesi gereken yerler; bilgisayarın flash bellek yuvası ve flash belleğin uç kısmında herhangi bir sıkıntı olup olmadığıdır. Yine de, bilgisayarınızın flash belleği açmamasının daha birçok sebebi olabilmektedir. Bu sebeplere karşın birçok çözüm yolu da olabilmektedir.

Bilgisayar Flash Belleği Görüyor Ama Açmıyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Bilgisayar flash belleği görüyor ama açmıyor ise önce buna neden olan sorunu bulup, tüm çözüm yolları denenmelidir. Öncelikle bu probleme sebep olan bazı noktaları bulmak için, aşağıda verilen adımları kontrol etmelisiniz:

  • Flash bellek yuvaları, fazla kullanımdan dolayı aşınabilmektedir. Belleğinizi taktıktan sonra bilgisayarınızın flash belleği algılayıp algılamadığına dair bildirim alıp almadığını kontrol ediniz.
  • Bilgisayarınızda disk yönetimine girdikten sonra, biçimlendirme kısmını kullanmayı deneyebilirsiniz.
  • Flash belleğinizde temassızlık olup olmadığını kontrol ediniz. Belleğinizi, bilgisayarınıza taktıktan sonra hafifçe oynatarak bunu deneyebilirsiniz.
  • Denetim masasından ulaşabileceğiniz, USB bileşik aygıtları kısmına girerek sırayla güncellemeyi deneyebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Telefon suya düştü şarj olmuyorPowerbank ışıkları yanıp sönüyorErkeğe güçlü olduğunu hissettiren sözlerArçelik Telve ikili kahve makinesi kırmızı ışık yanıyorKia lastik basınç sensörü sönmüyorBeko klima gazı fiyatlarıRenaultAndroid güncelleme almayan telefon nasıl güncellenirUğur Derin DONDURUCUKasık mantarı ilacı kremi